Το LadiesMagazine.gr δοκίμασε τις μάσκες ομορφιάς L’Oréal Paris Pure Clay (BINTEO)

Η επιδερμίδα χρειάζεται φροντίδα για να είναι πάντα λαμπερή.

Όμως, πολλές φορές δεν υπάρχει ο χρόνος (δυστυχώς) για να φροντίσεις όσο χρειάζεται το πρόσωπο σου.

Το LadiesMagazine.gr δοκίμασε τη σειρά Pure Clay Masks για να διαπιστώσει αν όντως είναι αυτό που χρειάζεται κάθε σύγχρονη γυναίκα. 

Τα συμπεράσματα μας είναι πως οι μάσκες εφαρμόζονται πάρα πολύ εύκολα. Χρειάζονται μόνο 5-10 λεπτά για να δράσουν. Και το καλύτερο είναι πως όσο εύκολα εφαρμόζονται, τόσο εύκολα αφαιρούνται.

Λίγα λόγια για τη σειρά Pure Clay Masks:

Η L’Oréal Paris δημιούργησε τη σειρά Pure Clay, η οποία είναι ιδανική για κάθε τύπο προσώπου. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα νιώσεις το δέρμα σου αναζωογονημένο και μέσα στις 7 πρώτες μέρες θα δεις τη διαφορά.

Τα οφέλη είναι πολλά: Απορροφούν τους ρύπους, καθαρίζουν τους πόρους και διώχνουν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας. Επιπλέον, διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα ενυδατικά προϊόντα να δρουν πιο αποτελεσματικά.

Η καλλυντική άργιλος είναι από τα πιο δραστικά και φυσικά συστατικά και πλέον χρησιμοποιείται ευρέως. Έχει θεραπευτικές και ευεργετικές ιδιότητες και συμβάλλει στην αποτοξίνωση της επιδερμίδας. Καθαρίζει σε βάθος, μειώνει το τοπικό πρήξιμο και συσφίγγει την επιδερμίδα.

Η σειρά Pure Clay Masks περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές μάσκες:

Pure Clay Mask Detox & Brighten με ενεργό άνθρακα για βαθύ καθαρισμό και λάμψη, κατάλληλη για κανονικές επιδερμίδες.

Pure Clay Mask Exfoliate & Refining με κόκκινα φύκια για απολέπιση και λείανση, κατάλληλη για ξηρές και άτονες επιδερμίδες.

Pure Clay Mask Purify & Mattify με ευκάλυπτο για καθαρισμό και ματ όψη, κατάλληλη για λιπαρές επιδερμίδες.