Τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες;

Τι μπορεί να θέλουν επιτέλους οι άντρες από τις γυναίκες;

Η αλήθεια είναι ότι άλλο ψάχνουν οι γυναίκες και άλλο οι άντρες. Οι γυναίκες, για παράδειγμα, αναζητούν την ασφάλεια και την σιγουριά. Οι άντρες πάλι όχι.

Τι θέλουν λοιπόν;

1.Μπορεί οι γονείς σου να σε μεγάλωσαν σαν να είσαι πριγκίπισσα και να μην σου χαλούσαν ποτέ χατίρι, αλλά οι άντρες δεν αντέχουν τις κακομαθημένες. Δεν μπορείς να κάνεις πάντα ότι θέλεις εσύ και σε καμία περίπτωση δεν αντέχει την γκρίνια επειδή δεν είδατε την ταινία που ήθελες εσύ.

2.Όπως εκείνος θέλει να βγαίνει έξω με τους φίλους του και να είναι ανεξάρτητος, το ίδιο θέλει και από σένα. Ο άντρας δεν αντέχει να είναι με μία γυναίκα, η οποία είναι «κολλημένη» πάνω του. ΟΚ πλέον έχεις σχέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είσαι ανεξάρτητη, ούτε ότι δεν είχες ζωή πριν τον γνωρίσεις.

3.Ένας άντρας θέλει δίπλα του μία γυναίκα δυναμική με αυτοπεποίθηση. Είναι κατανοητό ότι θέλεις να ακούς κομπλιμέντα. Αλλά δεν γίνεται να κλαίγεσαι επειδή πήρες μισό κιλό. Άλλωστε εκείνος σε θέλει για αυτό που είσαι και πίστεψε με δεν τον απασχολεί αν πήρες 1-2 κιλά.

4.Κανένας άντρας δεν πρόκειται να πάρει στα σοβαρά μία γυναίκα που είναι 28 χρονών και συμπεριφέρεται σαν να 15 χρονών. Θέλει να είναι με μία γυναίκα ώριμη που ξέρει να φέρεται,να μιλάει και να ντύνεται. Ναι, οι άντρες προσέχουν ακόμα και το ντύσιμο. Μπορεί να κοιτάνε κάποια που η φούστα της είναι ανύπαρκτη αλλά ποτέ δε θα επέλεγαν να έχουν σχέση μαζί της.